Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Garavi u novom spotu ispunili tri želje

  Sve popularniji tamburaški sastav Garavi prošlog je petka nastupio na “12. Glazbenom festivalu Šokačke pisme” u Županji i predstavio video spot za novu pjesmu “Tri želje”, autora Hrvoja Bogutovca i aranžera Željka Nikolina. Uz nastup na županjskoj pozornici, Garavi su svečanu premijeru spota za svoje prijatelje i zaljubljenike u tamburašku glazbu upriličili u županjskom restoranu Sava, dok je TV i internetska premijera spota bila na CMC televiziji i portalu Tamburaški.net.

  Video spot koji je svojevrsni produkcijski nastavak prethodnog za pjesmu “Prva i zadnja ljubavi” režirao je Mario Šulina iz Produkcije Nova, dok scenarij potpisuje Alen Jakobović, član Garavih koji je zaslužan za osmišljavanje i prethodnih spotova. Spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=jGKU759SarU

  Spot je sniman na lokacijama u Kopačevu koje su se odlično uklopile u scenarij, a i ovaj put Garavi su odlučili odraditi samo glumački dio na setu i prepustiti priču da na svojstven način nosi pjesmu, što će publici sigurno biti zanimljivo i drugačije. “Smatramo da smo i ovaj put napravili odličan ‘posao’ jer snimanje kostimiranih spotova kroz kratke filmske priče nije nimalo lagano. Dosta smo truda uložili u svaku sitnicu, a već po prvim reakcijama vidimo kako su ljudi već po prvim kadrovima prepoznali da se radi o Garavima”, izjavili su tamburaši povodom promocije spota”.

  Izvor: Croatia records

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog