Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dyaco spot za pjesmu “San” snimio u bolnici

  Tamburaše Dyaco nepotrebno je posebno predstavljati jer njihov dugogodišnji rad najbolje svjedoči o njima. Poznata je bezgranična energija i odlična atmosfera koja vlada na njihovim koncertima, a koju obožavatelji godinama pamte. Upravo ih je takav tempo, ovoga puta stajao hospitalizacije u Općoj županijskoj bolnici u Našicama.

  Da ne mislite da je nešto ozbiljno, dečki su jednostavno bili neko vrijeme na promatranju, jer su, kako priznaju, poludili od ljubavi. ‘Sjetite se sami kako je to bilo, kad ste zaljubljeni, a ona vas nije htjela ni pogledati. Kada nekoga sanjaš sedam noći zaredom, kada ti je taj netko nedostižan, onda ti se u glavi počnu događati čudne stvari, nisi više siguran što je san ili java’, poručuju dečki iz Dyaca.

  Upravo ovu priču Dyaco je pretočio u novi singl i video spot pod nazivom ‘San‘ u izdanju Hit Recordsa. Tekst i glazbu potpisuje Goran Bošković, dok je aranžman djelo Željka Nikolina, u čijem je studiju u Osijeku pjesma i nastala. Novi singl prati zanimljivi i nadasve osebujni videospot koji je snimljen kroz objektiv osječkog redatelja Igora Miličića.

  ‘Za snimanje spota pripremali smo se gledajući ‘Let iznad kukavičjeg gnijezda’ i kako je to odradio Jack Nicholson. Moramo priznati kako je pjevaču Damiru bilo najteže, ipak je on nosio i posebnu košulju. Obzirom da nije mogao ništa sam napraviti, te je bio ovisan o nama, ukoliko je gladan ili žedan, bilo je lako manipulirati sa njime.’

   ‘Ovom prigodom zahvaljujemo na gostoprimstvu i mogućnosti snimanja u njihovim prostorima, vodstvu bolnice i svim njezinim djelatnicima koji su sudjelovali pri realizaciji spota u prostorijama OŽB u Našicama. Stoga, nadamo se da ste budni i da nas pozorno slušate, jer vrijeme je za ‘San’, poručuju dečki iz Dyaca.

  Snimanje spota spoznorirali su Grad Đakovo i tvrtka Univerzal iz Đakova, a kako zvući i izgleda ‘San’ u izvedbi Dyaca pogledajte na youtube kanalu.

  https://www.youtube.com/watch?v=olgpOvZ7DXM&feature=youtu.be

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog