Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Župan Šišljagić o početku drugog obrazovnog razdoblja

  Nastava, odnosno drugo obrazovno razdoblje školske godine 2016./2017. u osnovnim i srednjim školama, čiji je osnivač Osječko-baranjska županija, treba početi 16. siječnja 2017. godine, stav je župana Vladimira Šišljagića o kojemu je danas, kako se navodi u priopćenju, preko Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu obavijestio ravnatelje osnovnih i srednjih škola te ih pozvao da osiguraju potrebne preduvjete za provođenje.
  Na taj način župan je odlučio prekinuti konfuziju koja je posljednjih dana zavladala kod učenika, njihovih roditelja u mnogim školama zbog različitih odluka o početku nastave u siječnju sljedeće godine, a koje su, kako se ističe, povod aktualnih polemika u kojima se nameću čak i teze o diskriminaciji među školama i učenicima.
  Župan ujedno poziva ravnatelje i članove školskih odbora da raspored nastavnih sati i dana usklade kako bi se maturantima omogućio uredan završetak srednjoškolskog obrazovanja, odnosno ostalim učenicima završetak školske godine.

  Foto:Ilustracija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog