Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Odlična suradnja Grada i Nadbiskupije

  Danas je u Maloj vijećnici Grada upriličen tradicionalni Božićni prijem za nadbiskupa i metropolita đakovačko-osječkog Đuru Hranića, te predstavnike središnjih nadbiskupijskih ustanova, župa s područja Grada, KBF-a i Samostana sestara Sv. Križa, izvijestio je Ured gradonačlenika.
  Gradonačelnik Zoran Vinković tom je prilikom nadbiskupu Hraniću i svima nazočnima uputio čestitku za nadolazeće božićne blagdane i Novu godinu, ujedno istaknuvši kako Grad Đakovo i Nadbiskupija ostvaruju odličnu suradnju na svim poljima. Gradonačelnik je istaknuo korektne odnose i dobru suradnju sa predstavnicima Crkve kao i daljnju podršku Grada Đakova u rješavanu svih potreba nadbiskupije na području Grada Đakova.
  Nadbiskup Hranić je zahvalio na prijemu istaknuvši kako je Grad Đakovo izrazio spremnost na suradnju i dao značajan doprinos u rješavanju brojnih projekata koji su pokrenuti u Nadbiskupiji, kao i na brizi za ustanove Sestara Sv. Križa, posebice pomoći radu vrtića Sunčev sjaj Nazaret i Dnevnog boravka u centru Amadea.
  Uz gradonačelnika Zorana Vinkovića prijemu su nazočili i zamjenik gradonačelnika Ivan Išasegi te predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo, navodi se u priopćenju Ureda gradonačelnika.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog