Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Najvažniji prioritet izvršne vlasti u Đakovu je gospodarski i ekonomski razvoj”

  Gradonačelnik Zoran Vinković, uz nazočnost predsjednika Gradskog vijeća Gorana Solde te zamjenika gradonačelnika Ivan Išasegija i zamjenika župana Željka Kraljička, održao je danas tradicionalni božićno novogodišnji prijem za gospodarstvenike, predstavnike državne i lokalne uprave, sudstva, predstavnike đakovačkih ustanova i druge sportske, kulturne, društvene i političke djelatnike Grada Đakova i županije, izvijestio je Ured gradonačelnika.
  U pozdravnom govoru gradonačelnik je iznio sažet prikaz aktivnosti u 2016. godini s posebnim naglaskom na započete investicije u Gradu, ali i na rekordnom izvršavanju proračuna od gotovo 60 milijuna kuna.
  „Grad Đakovo ima najmanji broj nezaposlenih u čitavoj županiji, jedan smo od rijetkih gradova koji je razvio programe potpore poduzetništvu, a pokrenuli smo i nekoliko vrlo važnih investicija u ovoj godini. Sve to, ali i nove investicije poput početka radova na aglomeraciji Đakovo, te rekonstrukciji Preradovićeve ulice i drugog dijela Pavićeve, kao i rekordan proračun za 2017 godinu jasan su pokazatelj da Grad Đakovo ima budućnost. Posebno me raduje činjenica da se ovdje nazočni gospodarstvenici mogu pohvaliti povećanom dobiti i povećanim zapošljavanjem.“- istaknuo je gradonačelnik Vinković dodavši da je najvažniji prioritet izvršne vlasti u Đakovu gospodarski i ekonomski razvoj.
  Osim Gradonačelnika, kako se navodi u priopćenju, okupljenima su se prigodnim riječima obratili predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo i zamjenik župana Željko Kraljičak koji su između ostalog, spomenuli trendove rasta u gospodarstvu i standardu građana, što je rezultat zajedničkog ulaganja vlastitih napora, te pozitivan pomak koji je vidljiv u Gradu Đakovu što ga time čini jednim od perspektivnijih i aktivnijih gradova u Slavoniji i Baranji.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog