Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Fluentes ima novu pjesmu i spot “Vrijeme”

  Grupa Fluentes objavila je novu pjesmu i spot – “Vrijeme”. U izradi spota surađivali su sa Cinematic studijom, spot je režirao Josip Grizbaher, a suradnici su bili Tomislav Šilovinac i Marko Džavić. Kao glumci i plesači u spotu se pojavljuju Laura del Carmen Velasco Farrera i Vanja Dušić.

  “Vrijeme je moj dogovor sa samim sobom da čuvam one koje volim, da im želim i činim uvijek dobro, jer izgovorene riječi, učinjena djela ne možeš vratiti. Ne možeš poništiti ono što je učinjeno i što je izrečeno. Kad smo usamljeni, neshvaćeni, ranjeni i izgubljeni nepromišljeno povrijedimo druge. Tada jednostavno poželim da život ima save opciju pa da se vratim i popravim stvari. A to ne ide” – rekao je Goran Bošković, frontmen benda.

  “Pjesma Vrijeme dugo je već dijelom nas kao benda. Nastala je kada je nastala i pjesma Pođi na put, dakle prije gotovo 13 godina. Iz tog perioda ostalo je puno pjesama koje smo željeli snimiti i nekako nam one uvijek u studiju predstavljaju najveći izazov – valjda zato jer su predugo s nama. Zato želimo vam svima mira u srcu da uvijek učinite i kažete ono što treba – ili da nekada jednostavno ne kažete i ne učinite” – poručuju dečki iz Fluentesa.

  Tekst i glazbu napisao je Goran Bošković, a na aranžmanu je radio i Željko Nikolin.

  Foto: Marko Mihl

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog