Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ergeli nagrada za Božićni bal lipicanaca

  Strukovna udruga Klub članova „Selo“ iz Zagreba raspisala je natječaj za dodjelu nacionalne godišnje nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ za 2016. godinu koja se dodjeljuje u šest kategorija, a na prijedlog Osječko-baranjske županije za tu je nagradu nominirana Državna ergela Đakovo s predstavom “Božićni bal lipicanaca” i to u kategoriji ruralno-turističkih manifestacija.
  Nakon pregleda svih nominiranih manifestacija, stručno povjerenstvo za dodjelu nagrada odlučilo je đakovačkoj Ergeli dodijeliti brončanu povelju.
  “Nacionalna nagrada za Božićni bal lipicanaca značajno je priznanje ovoj najvećoj predstavi s konjima u Republici Hrvatskoj, te nagrada za trud koji se svake godine ulaže u realizaciju predstave. Ovaj glazbeno-scenski spektakl, uz ulogu koju ima kao turistički atraktant adventske ponude ergele, značajan je alat promocije lipicanaca i Državne ergele Đakovo kao kulturne i nacionalne baštine Republike Hrvatske”,ističu u Ergeli navodeći da prezentacija lipicanaca i ergele na ovaj način doprinosi konačnom cilju da ergela postane prepoznatljiv nacionalni brend.

  Foto:S. Butković

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog