Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Čaroban spot: Tereza Kesovija i Jacques Houdek u đakovačkoj katedrali

  Već smo pisali o tome kako je u đakovačkoj katedrali snimljen spot za pjesmu “Adeste Fideles” (Pristupite vjerni), a spot za tu pjesmu danas je napokon izišao u javnost. Projekt je to glazbenog producenta Tihomira Ivanetića u izvedbi Tamburaške filharmonije, Jacquesa Houdeka i Tereze Kesovije.
  “Vjernica sam pa ću reći da je Božja milost što mi je pružena prilika da sam baš u đakovačkoj katedrali, toj ljepotici među svjetskim katedralama, a dosta sam ih vidjela,…ali ova đakovačka ima neku dušu… , slavonsku…, toplu…, u toj svojoj veličini i sjaju,… toliko topla…, toliko bliska svakom onom koji dođe … Jednostavno kad se pojaviš u toj katedrali osjećaš se povlaštenim, osjećaš se kao u rukama Božjim, kao da si zaštićen od svega i svakoga zla…Evo, ja sam se tako osjećala…”, sublimirala je svoje osjećaje proslavljena Tereza Kesovija ne krijući oduševljenje đakovačkom prvostolnicom na dan kada je spot sniman.
  Pripreme za projekt trajale su oko 5 mjeseci, uključen je niz glazbenika, a izdavač je Croatia Records.
  Za izradu spota angažirana je Produkcija Nova, za režiju se pobrinuo Mario Šulina, asistenti režije bili su Ivan Bilandžić i Vladimir Franjić, a majstor rasvjete Ivan Pešorda.

  https://www.youtube.com/watch?v=Hy0ReJlAAiY&app=desktop

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog