Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Završetak sanacije i rekonstrukcija prometnica

  Sklapanjem ugovora 27. rujna 2016. godine za ustupanje radova na sanaciji Ulice Gardun u Piškorevcima s izvođačem Gravia d.o.o. Osijek počeo je postupak sanacije te ulice u prigradskom naselju Piškorevci. Ukupna cijena radova, kako se navodi u priopćenju gradonačelnika Zorana Vinkovića, je 160 tisuća kuna, pri čemu će biti saniran i odvojak ulice Gardun, a vrijednost tog posla je 60 tisuća kuna.
  Tom investicijom se, kako se ističe, nastavlja veliki ciklus obnove prometne i komunalne infrastrukture u gradu uz podsjećanje na rekonstrukciju i sanaciju ulica poput: Ivana Mažuranića, Kovačićeve te ulice Hedvige Deker, kao i na završene radove u ulicama Augusta Šenoe, Marka Marulića i Josipa Runjanina te u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Kuševcu.
  Uz to, navodi se dalje u priopćenju, izgrađena je pješačka staza u Ulici Zmajevac u Ivanovcima Đakovačkim, sanirana je Makarska ulica u industrijskoj zoni u Đakovu, te cesta u Ulici Miroslava Krleže u Đakovu, kao i pristupne ceste i parkirališta na Vijencu kardinala Alojzija Stepinca u Đakovu, a rekonstruirana je i ulica Augsuta Šenoe u Kuševcu.
  U priopćenju se ističe i završetak radova u Strossmayerovom perivoju i sve radove na gradskom groblju i grobljima u prigradskim naseljima te početak radova na Strossmayerovom trgu što će, kako se zaključuje, unaprijediti kvalitetu života u našem grada, “ali i što je najvažnije – svaka nova investicija znači posao i nova radna mjesta”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog