Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tko je Jacquesova kraljica?

  Za kraj još jedne uspješne godine Jacques Houdek svojoj je publici pripremio iznenađenje – spektakularni videospot za pjesmu “Kraljica” autorice Aleksandre Milutinović čiju produkciju potpisuje Predrag Martinjak Peggy. Čarobne lokacije Opatije, bogata i moderna produkcija, raskošna kostimografija i izvrsna pjesma samo su neki od Jacquesovih aduta koji je u vrlo kratkom vremenu skupio nekoliko tisuća pregleda. Jacquesova publika oduševljena je i njegovom suprugom Brigitom koja je prvi put prihvatila ulogu u videospotu te zablistala kao kraljica Jacquesova srca.

  “Ovo je snažna pjesma o mojoj kraljici. Nadam se samo da sam i ja njoj još uvijek kralj dostojan krune. Izuzetno sam zadovoljan video spotom i prvim reakcijama publike. Hvala mom kreativnom timu i svim suradnicima koji su pomogli da se vizija ove sjajne pjesme pretoči u ovakav vrhunski spot”, oduševljeno je izjavio popularni glazbenik.

  Pjesma “Kraljica” još je jedan singl s Jacquesovog albuma “Meni za ljubav”, objavljenog još 2012. godine. Odmah nakon njegove objave Jacques se povukao iz medijskog života, a potom se vratio samo dvije godine kasnije u velikom stilu singlom “Nov čovjek” i pokazao da odlične pjesme nikad ne zastarijevaju. Usporedno s predstavljanjem pjesama sa svojeg pop albuma, Jacques je oduševio i objavom albuma “Tko je, srce, u te dirnuo?” na kojem je otpjevao neke od najljepših starogradskih pjesama, a svojim dječjim repertoarom još će jednom razveseliti najmlađe u nedjelju, 18. prosinca koncertom “Kad si sretan” koji će se održati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 10 sati.

  https://www.youtube.com/watch?v=DdhKWkbERhQ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog