Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Slavonac sam ja” pjevaju Zvonko Bogdan i Dike

  Legende tamburaške glazbe, tamburaški sastav Dike, koji ove godine slavi 30 godina uspješnog djelovanja i Zvonko Bogdan, koji je još davne 1968. godine objavio prvi singl, udružile su snage u novom singlu snimljenom u studiju Tihomira Ivanetića. Pjesma ‘Slavonac sam ja’ prekrasna je balada koju su Zvonko Bogdan i Marinko Blažinkov, vokalni solist Dika, obogatili neponovljivom emocijom te nam poklonili pravu himnu svih Slavonaca.
  Za prekrasni tekst pjesme zaslužan je osnivač Dika, Šimo Dominković, poznat po brojnim hitovima koji su postali evergreeni tamburaške glazbe, a glazbu i aranžman potpisuje Stjepan Đurković.

  Pjesma je snimljena pod producentskom palicom Tihomira Ivanetića iz Ivanetić Sounda koji svojim snimkama postavlja novi standard u tamburaškoj glazbi. ‘Slavonac sam ja’ je studijski uradak kojim su Dike i Zvonko Bogdan okrunili dugogodišnje prijateljstvo i niz zajedničkih nastupa koji uvijek iznova oduševljavaju zaljubljenike u tamburu. Ovim singlom tamburaški sastav Dike i Zvonko Bogdan najavljuju i zajednički koncert u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima koji će se održati 13. prosinca s početkom u 19:30 sati. Sasvim smo sigurni da je ovaj koncert nešto u čemu će pravi glazbeni sladokusci uživati, baš kao i u novom singlu koji će sasvim sigurno biti rado slušan.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog