Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija: Oprezno u prometu za Martinje

  Povodom blagdana svetog Martina, odnosno „Martinja“, koji se obilježava 11. studenog, a uz koji se veže običaj “krštenja mošta”, očekuje se povećani broj sudionika u cestovnom prometu koji su konzumirali alkoholna pića. U cilju sprječavanja prometnih nesreća i njihovih posljedica, Policijska uprava osječko-baranjska svoje aktivnosti usmjerit će na sprečavanje i sankcioniranje vožnje pod utjecajem alkohola.
  Nadzor vozača obavljat će se na lokacijama koje se statistički, ali i iskustveno iskazuju kao ugrožene u pogledu činjenja prometnih prekršaja i događanja prometnih nesreća zbog vožnje pod utjecajem alkohola.
  U aktivnosti bit će uključen odgovarajući broj policijskih službenika, kao i uređaji i oprema koja se koristi u nadzoru i kontroli prometa (uređaji za utvrđivanje stupnja alkoholiziranosti, uređaji za droge, uređaji za nadzor brzine).
  Policijski će službenici, sukladno preventivnom projektu „Blagdani bez alkohola“, tijekom nadzora u prometu dijeliti informativne letke, čija je svrha individualnim pristupom u komunikaciji s građanima ukazati na potrebu odgovornog i savjesnog ponašanja u prometu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog