Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Označavanje kulturno-povijesnih znamenitosti

  Turistička zajednica grada Đakova u mjesecu studenom provodi prvu fazu projekta postavljanja ”Turističkih informativnih ploča s QR kodovima – projekt označavanja kulturno-povijesnih znamenitosti na području grada Đakova”, doznajemo od direktorice Marije Burek.
  “Postavlja se 6 turističkih informativnih ploča od ukupno predviđenih 11, sa QR kodovima kod svake kulturno-povijesne znamenitosti, a na tim pločama nalaze se podaci o znamenitostima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Aktivacijom QR (quick response) koda na ploči pomoću smart mobilnog telefona turisti će se moći informirati o kulturno-povijesnim znamenitostima Đakova na moderan način”, pojašnajva direktorica Turističke zajednice navodeći da su ploče postavljene u Državnoj ergeli – lokacija Pastuharna i Ivandvor, Muzej Đakovštine, Župna crkva Svih Svetih, Samostan Milosrdnih sestara sv. Križa i Spomen muzej biskupa J.J.Strossmayera.
  Ukupna vrijednost prve faze navedenog projekta je 22.250 kuna, projekt je prijavljen na natječaj Hrvatske turističke zajednice za Turističke zajednice na nerazvijenim područjima, a iznos odobrenog sufinanciranja je u visini 10.000 kn. U ostalom financiranju prve faze projekta sudjeluje Grad Đakovo i Turistička zajednica grada Đakova.
  U drugoj fazi planirano je, kako navodi direktorica Turističke zajednice, postavljanje turističkih informativnih ploča koje se odnose na znamenitosti na Strossmayerovom trgu.
  Cilj ovog projekta je, zaključuje direktorica Turističke zajednice Marija Burek, kvalitetnije pružanje informacija posjetiteljima o kulturno-povijesnim znamenitostima grada Đakova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog