Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ neće podržati proračun za 2017.

  Đakovački HDZ neće podržati prijedlog proračuna za sljedeću godinu, istaknuo je na konferenciji za novinare predsjednik Marin Mandarić pojasnivši da “proračun nije ni razvojni ni socijalni, kako je najavljen, nego je očito predizborni”.
  “Cijeli grad bruji, bruje radnici, nezaposleni, umirovljenici, bruje poslodavci, poduzetnici, a jednako tako i iz javnih istupa nadbiskupa Hranića moglo se čuti da situacija u gradu Đakovu, kao i u cijeloj Đakovštini, nije nimalo dobra tako da nas zapravo čudi i nije nam jasno otkuda tolika euforija i tolika zanesenost od strane čelnih ljudi grada Đakova koji sve u superlativima govore o svom radu u proteklom razdoblju”, pojasnio je Mandarić naglasivši također da HDZ, zbog izostale kvalitetne šire javne rasprave, predlaže odgodu donošenja Strategije razvoja grada do 2020. godine.
  HDZ-ov vijećnik Antun Galić posebno je skrenuo pozornost na neusklađenost predloženog proračuna sa zahtjevima mjesnih odbora te na zapostavljenost rada gradskih mjesnih odbora u odnosu na prigradska naselja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog