Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanke “potopile” rukometašice iz Darde

  U 9. kolu 2. hrvatske rukometne lige Sjever đakovačke rukometašice pobijedili su djevojke iz Darde 43:25 (19:14). Prvo vodstvo ostvarile su pri rezultatu 9:8 i tada je krenulo sve kako je i očekivala trenerica Ivka Verhas: čvrsta obrana koja je nudila puno laganih kontri i atraktivnih golova. U tome su prednjačile Maja Mihalina s četiri, Lucija Beljan s tri pogotka, a s linije sedam metara sigurna je sedam puta bila Maja Matasović koja je ukupno postigla devet pogodaka. Do odlaska na odmor đakovačke rukometašice priskrbile su pristojnih plus 5 (19:14).

  U nastavku susreta, gošće su potpuno „potonule“, a Đakovčanke su agresivnom obranom osvojile mnoštvo lopti koje su završavale u brzim kontrama. Golovi su padali u serijama: a najraspoloženija je bila Lucija Beljan koja je ukupno postigla devet golova, ističe se u članku na djakovo.hr.

  ĐAKOVO: Tamara Živković, Andriana Gilman, Ana Delić 3, Klara Birtić 2, Iris Ćurić 3, Antonia Nikolić, Martina Goluža 2, Maja Matasović 9, Lucija Beljan 9, Jelena Barišić 2, Inga Dunđerović 1, Maja Mihalina 8, Maria Češnik 3, Ena Bogdanović, Lena Dunđerović, Lucija Prekačin 1. Trenerica: Ivka Verhas.

  DARDA: Valentina Pintar, Monika Matota 16, Ivona Martić, Mirela Vukas 1, Arijana Gashi, Tena Kosanović, Ana Janković, Patricia Nađ 3, Kristina Prelčec, Lana Alšić 5, Ena Tisai, Laura Ivanović. Trener: Dragutin Hosjaj.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog