Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sergej Ćetković ima novu pjesmu i spot

  Jedan od najvećih romantika na regionalnoj glazbenoj sceni, Sergej Ćetković, objavio je novu pjesmu i spot “Nek te ljubav dočeka” i ponovno pokazao zašto dotiče tisuće srca svojih obožavatelja koji godinama podržavaju njegov iskren i emotivan pristup životu i glazbi koju stvara.

  U novoj prekrasnoj baladi progovara o uzburkanim osjećajima koje u čovjeku potakne želja za okončanjem ljubavne priče.

  “Zatvori oči broj’ do pet, pomisli nešto lijepo,
  ja krećem sam na ovaj let, ti traži novo ljeto,
  i taman kad se probudiš, ja neću led da osjetiš,
  sa moje strane kreveta, nek te drugi dočeka.”

  Ovi predivni stihovi i glazba djelo su samog Sergeja, dok su aranžman osmislili Vladan Popović i Marko Milatović iz Popmark Studija BG. Video spot koji prekrasno dočarava emociju pjesme, u produkciji Event Medie Beograd premijerno je prikazan na CMC televiziji te je u manje od 24 sata pogledan više od 100 tisuća puta, što dokazuje koliko je publika željna Sergejevih romantičnih pjesama kojima svojom jedinstvenom interpretacijom udahnjuje poseban ugođaj.

  Nakon što je prošle godine osvojio Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, održavši emocionalni koncert na kojem je cijela dvorana od prve pjesme bila na nogama, Sergej Ćetković novom pjesmom “Nek te ljubav dočeka” najavljuje ponovno druženje sa zagrebačkom publikom, 5. studenog. Ne sumnjamo da će Lisinski i ovaj put pjevati zajedno sa Sergejem i to njegove velike hitove “Korov”, “Prsten na sto”, “Ne živim ja”, “Zar je kraj”, “Znaj da moja si”, “Pogledi u tami” i brojne druge hitove kojima se uvukao pod kožu svojih obožavatelja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog