Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raspored svetih misa – Svi sveti 2016.

  1. studenoga 2016. – Svetkovina Svih svetih

  Na svetkovinu Svih svetih, u utorak 1. studenoga, uz nadbiskupa đakovačko-osječkog u miru mons. Marina Srakića, večernje misno slavlje za žrtve rata i branitelje u đakovačkoj katedrali-bazilici Sv. Petra u 18 sati predvodit će nadbiskup mons. Đuro Hranić. Toga dana u katedrali je nedjeljni raspored misnih slavlja. Blagoslov grobova na đakovačkom Gradskom groblju počinje u 14 sati, a misa je predviđena u 16 sati.

  2. studenoga 2016. – Dušni dan

  Uz nadbiskupa u miru mons. Marina Srakića, nadbiskup mons. Đuro Hranić predvodit će na Dušni dan, u srijedu 2. studenoga, večernje misno slavlje u katedrali-bazilici Sv. Petra u Đakovu s početkom u 18 sati. Mise na đakovačkom Gradskom groblju su u 8 i 16 sati, a blagoslov grobova bit će od 9 i od 15 sati. U samostanskoj crkvi misno slavlje započinje u 7 sati.

  3. studenoga 2016. – Misa zadušnica za pokojne biskupe Đakovačko-osječke nadbiskupije

  Uz nadbiskupa u miru mons. Marina Srakića, nadbiskup mons. Đuro Hranić predvodit će u četvrtak 3. studenoga u 18 sati u katedrali-bazilici Sv. Petra u Đakovu misu zadušnicu za pokojne biskupe Đakovačko-osječke nadbiskupije.

  4. studenoga 2015. – Misa zadušnica za pokojne svećenike i kanonike Đakovačko-osječke nadbiskupije

  Uz nadbiskupa u miru mons. Marina Srakića, nadbiskup mons. Đuro Hranić predvodit će u petak 4. studenoga u 18 sati u katedrali-bazilici Sv. Petra u Đakovu misu zadušnicu za pokojne svećenike i kanonike Đakovačko-osječke nadbiskupije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog