Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prva škola s produženim boravkom u Đakovštini

  Ravnatelj Osnovne škole biskupa Josipa Antuna Ćolnića Zvonko Belvanović i gradonačelnik Zoran Vinković potpisali su Ugovor o sufinanciranju programa produženog boravka za učenike te škole.
  Za produženi boravak služit će, kako je najavio gradonačelnik, mala dvorana koja je dosad bila nedovršena, a na kojoj su počeli radovi.
  Uvođenjem produženog boravka Ćolnićeva škola, kako je pojasnio ravnatelj Belvanović, roditeljima i učenicima razredne nastave osigurava dodatni servis koji je u većim gradskom sredinama svaka škola nudi.
  “Produženi boravak je servis koji, nakon kraja nastave, omogućava da djeca budu pod paskom kvalificirane i motivirane učiteljice koja s njima rješava zadaću, ponavlja, uči, ali i provodi dio slobodnog vremena, odnosno uz igru i prehranu, odnosno doručak i kuhani ručak”, pojašnjava ravnatelj Belvanović.
  Grad sufinancira produženi boravak s 50.000 kuna godišnje, što će ovisiti i o broju učenika, a roditelji plaćaju 500 kuna mjesečno.
  Produženi boravak u Ćolnićevoj školi nije jedino ulaganje u školstvo na području grada, kazao je gradonačelnik Vinković istaknuvši da se već radi na projektu Ekonomske škole, dvorane u Selcima Đakovačkim, a najavio je i skoro projektiranje Glazbene škole.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog