Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Povijesni vikend za đakovačku odbojku

  Izazovan, ali i povijesni vikend je pred đakovačkom odbojkom. U novoj natjecateljskoj sezoni, 2016./2017. tri će različite ekipe započeti svoje putovanje u 1.B, 2. i 3. nacionalnoj odbojkaškoj ligi. Prva ekipa otvara natjecanje u subotu od 18:30 sati, protiv ekipe iz Belišća koju su nedavno u polufinalu regionalnog kupa pobijedili u gostima rezultatom 3-1. Odbojkaški klub Đakovo ovom prilikom poziva sve zainteresirane da dođu u subotu i pruže djevojkama podršku.

  Druga đakovačka ekipa već je počela s natjecanjem u 2. nacionalnoj odbojkaškoj ligi. U prvome kolu izabranice Vjeke Barišića u gostima su savladale ekipu Agrotehnike, dok će ovaj vikend, u subotu u Viškovcima, s početkom od 15:00 sati ugostiti Ferivi iz Višnjevca.

  U trećoj nacionalnoj odbojkaškoj ligi, Slavonskoj ligi, treća đakovačka odbojkaška ekipa počinje svoju prvu, povijesnu sezonu. Također u subotu u Viškovcima, ali s početkom od 12:00 sati, odbojkašice Jelene Jagodin ugostit će drugu ekipu Belišća. Ekipi želimo puno sreće u izazovnim odbojkaškim nadmetanjima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog