Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na preuređenom Strossmayerovom trgu više od 300 podnih rasvjetnih tijela

  Sinoć je u prolazu između tržnice i Sjemeništa, a u sklopu radova na obnovi, isprobana i simulirana javna rasvjeta na Trgu Josipa Jurja Strossmayera.
  zv-rasvjeta Tom prigodom, a s obzirom da je projekt rađen ranije, gradonačelnik Zoran Vinković najavio je prilagodbu novim tehnološkim rješenjima koja će rezultirati boljom i efikasnijom rasvjetom. Završetak svih radova na rekonstrukciji Strossmayerova trga gradonačelnik je najavio do Velikog tjedna sljedeće godine.
  Sudjelujući u svjetlo-tehničkoj probi Darko Angebrandt, nadzorni inženjer, najavio je supstituciju projektom predviđene rasvjete led rasvjetom, ali u skladu s rješenjima iz projekta koje je osmislio arhitekt Predrag Rechner.
  “Na Strossmayerovom trgu bit će više do 300 podnih led rasvjetnih tijela, a bit će i 8 visokih kandelabera s rasvjetom koja se nalazi ispred kurija i koja će osvjetljavati trg prema katedrali, a u prolazu od katedrale prema policiji bit će akcentna rasvjeta zelenila, odnosno zelenilo na potezu prema Velikom parku bit će osvjetljeno iz poda”, pojasnio je Angebrandt.
  ravjeta-trg Ta rasvjeta se, kako je dodao gradonačelnik, ne odnosi na rasvjetu katedrale, jer se očekuje da se to riješi u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša nakon formiranja nove vlade.
  Isto tako, a što se tiče rješenja stepeništa katedrale za koje je ustanovljeno da je betonsko, a ne kameno, gradonačelnik je najavio razgovor s konzervatorima od kojih se očekuje da će dopustiti obnovu stepeništa u sklopu postojećeg projekta rekonstrukcije trga.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog