Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Zmajevi na vjetru” – novi singl Vatre

  Zatvaranje albuma “Zmajevi na vjetru” pripalo je istoimenom, sedmom po redu singlu grupe Vatra, koji je dobio i svoj video spot.

  Režiju potpisuje Vatrin dugogodišnji suradnik, iskusni Radislav Jovanov Gonzo, a glavna uloga nije pripala bendu, već gospodinu Miljenku Pintariću, vitalnom 91-godišnjaku, najstarijem hrvatskom plesaču stepa. Zagrebački Fred Astaire, kako ga mnogi nazivaju, plesati je počeo sa šesnaest godina gledajući u kinu Olimp u Ilici filmove slavnog plesača koji mu je postao uzor. Gospodin Miljenko odlučio je uživati u svakom danu, ne prepuštajući se općoj apatiji, pa je tako i u poznim godinama života sudjelovao u predstavama Montažstroja, a okupio je i družinu “Feniks i prijatelji” u kojom s umirovljenicima pleše, pjeva i glumi.

  Pjesma “Zmajevi na vjetru” balada je koja progovara o prolaznosti života i nepovratno neiskorištenim trenucima i mogućnostima koje su nam bile pružene, a mi ih nismo znali iskoristiti, ponajprije u međuljudskim odnosima. Upravo pozne godine gospodina Miljenka, zvijezde spota “Zmajevi na vjetru”, koji život i dalje živi punom plućima, dopuštaju tračak nade da na kraju puta postoji pomirenje, prihvaćanje i pozitivan stav.

  Vatra se, osim rada na novom video spotu, priprema i za nadolazeći akustični koncert u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Bend željno iščekuje 29.10. kada će njihove pjesme biti odsvirane u novom ruhu, uz zanimljive goste i aranžmane, na jednom novom glazbenom teritoriju koji Vatra prihvaća kao još jedan izazov u svojoj karijeri.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog