Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Vraćam se” pjeva Luce

  Jedan od najzapaženijih ženskih vokala u posljednje vrijeme, zasigurno je mlada kantautorica Luce. Nakon što je u travnju ove godine objavila svoj singl „Dogodila se dosada“ koji se nalazi na njezinom vrlo hvaljenom EPju, Luce najavljuje novu stvaralačku cjelinu koju planira objaviti 2017, a prvi singl koji predstavlja je pjesma „Vraćam se“:

  “Vraćam se” je stilski, rekla bih, “nešto mlado sa starom dušom”. Kada je pjesma nastajala, u glavi mi je bila odmah ta retro asocijacija iz ’70-ih godina i zajedno s aranžerom i producentom Markom Mrakovčićem odlučili smo zadržati tu ideju. Pjesma govori o jednoj intimnoj i turbulentnoj vezi punoj oscilacija te unutarnjih borbi, slabosti i nemogućnosti trajnog odmaka od tog toksičnog odnosa, zbog mrvica koje dobivamo u njemu, a koje nas uvijek vraćaju korak unazad“ – rekla je Luce.

  Tekst i glazbu pjesme „Vraćam se“ napisala je Luce, a u pripremi je i video spot koji se upravo završava pa će ukupan dojam biti zaokružen već početkom sljedećeg mjeseca.

  Tekst pjesme:

  Kako sada stoje stvari
  Guraš me do njega
  Svašta željela bih reći
  Al’ muk je neizbježan

  Svaka priča,svaka svađa
  Briše nam značaj
  Svakom novom tišinom
  Gubimo trag

  Pa poželim pobjeći
  Al’ uvijek nešto vuče natrag
  I uvijek nađem razlog
  Zašto vraćam se

  Pa poželim pobjeći
  Al’ uvijek nešto vuče natrag
  I uvijek nađem razlog
  Zašto vraćam se

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog