Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “U dvije kupališne sezone na gradskim bazenima sto tisuća posjetitelja”

  U protekle dvije kupališne sezone, odnosno od kada traju ulaganja, gradske je bazene posjetilo oko sto tisuća kupača, čulo se na konferenciji za novinare gradonačelnika Zorana Vinkovića i predsjednika Gradskog vijeća Gorana Solde.
  Ulaganjima u bazene Đakovo je postalo jedno od najvažnijih turističkih odredišta u Slavoniji i Baranji, pojasnio je gradonačelnik Vinković.
  “Ono što želim najaviti je ulaganje za sljedeću sezonu, a već duže vrijeme traje inicijativa za izgradnju zatvorenog bazena i kroz oblik javno-privatnog partnerstva, ali i kroz povlačenje sredstava iz europskih fondova, a do kraja godine izradit ćemo idejno rješenje za zatvoreni bazen, a cjelokupnu projektnu dokumentaciju prijaviti početkom sljedeće godine”, najavio je gradonačelnik.
  S obzirom na planirana ulaganja i sljedeće godine očekuje se još veća posjećenost, istaknuo je gradonačelnik Vinković, a Goran Soldo podsjetio je na ovogodišnja ulaganja, odnosno tisuću i pol kvadrata novog opločenja, tobogan, novouređeni dječji bazen, gljiva, noćno kupanje, rasvjeta, ozvučenje, a sanirane su i tribine čime se dobio prostor za nove sadržaje.
  bazen-2 Budući zatvoreni bazen, kako je najavio Soldo, gradio bi se u neposrednoj blizini postojećeg kupališnog kompleksa.
  Velika posjećenost gradskih bazena u protekle dvije kupališne sezone rezultat je i prihvatljivih cijena ulaznica, istaknuli su čelnici grada naglasivši da će ta socijalna osjetljivost i dalje biti prisutna, posebno kada su u pitanju oni iz socijalno najugroženijih slojeva.
  Na današnjoj konferenciji za novinare kojom je zatvorena ovogodišnja kupališna sezona gradski su čelnici najavili i pripreme za zimske sadržaje, odnosno klizalište.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog