Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Posjet beninskog biskupa

    Monsinjor Aristide Gonsallo, biskup Biskupije Porto-Novo iz Benina, posjetio je jučer đakovačko-osječkog nadbiskupa Đuru Hranića, izvijestio je Nadbiskupijski tiskovni ured.
    Biskup Gonsallo došao je zahvaliti Crkvi u Hrvatskoj, a napose nekim biskupijama s kojima postoji određena povezanost kroz djelovanje hrvatskih misionara i Marijinih sestara od čudotvorne medaljice, a dogovorena je i daljnja suradnja, odnosno dolazak dvojice svećenika iz Benina u Đakovačko-osječku nadbiskupiju.
    Više župnih zajednica Đakovačko-osječke nadbiskupije koje snaže skupine za promicanje misijske i misionarske svijesti, predvođene sestrom Ignacijom Ribinski, nadbiskupijskom animatoricom misijskih župnih skupina, već je povezano s Marijinim sestrama i drugim misionarima u Beninu i financijskom pomoći prate rad sestara te izdvajaju sredstva za školovanje bogoslova i djece.
    U pratnji mons. Gonsalla bio je velečasni Toni Štefan, ravnatelj Papinskih misijskih djela i nekadašnji misionar u Biskupiji Porto Novo te velečasni Odilon Singbo, studentski kapelan Hrvatskog katoličkog sveučilišta i nekadašnji stipendist Varaždinske biskupije, koji je teološki studij završio na KBF-u u Zagrebu.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog