Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Počinje izgradnja centra pogrebne opreme

  “Već do blagdana Svih svetih bit će zakopana prava lopata budućeg regionalnoga centra pogrebne opreme na križanju Doneganijeve i Gajeve ulice u Đakovu – preko puta kuće oproštaja i glavnoga ulaza u Gradsko groblje”, ističe se u najnovijem Univerzalovu priopćenju u kojem Goran Soldo, predsjednik Gradskog vijeća ističe da je ovih dana na temelju glavnog projekta i prikupljenih potrebnih suglasnosti javno-pravnih tijela investitoru Univerzalu izdana građevinska dozvola.
  U tijeku je postupak javne nabave, kako bi već do kraja godine bila dovršena prva faza gradnje, odnosno postavljena cijela konstrukcija objekta, do pod krov, navodi se u priopćenju.
  “Glavni ulaz u novu prodavaonicu površine 200 kvadrata bit će na zapadnom pročelju objekt. U prednjemu dijelu prodajnog prostora, kroz koji se prolazi dalje u izložbeno-prodajni salon pogrebne opreme, naći će se cvjećarnica. Gospodarski pristup zgradi, koja je dobrim dijelom u staklu, planiran je s južne strane”, ističe se u Univerzalovu priopćenju.

  Foto:Univerzal

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog