Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova atletska staza na srednjoškolskom igralištu do kraja godine

  Iako se najavljivalo i ranije, nova atletska staza na srednjoškolkom igralištu bit će u funkciji do kraja prosinca. Naime, Osječko-baranjska županija, kako doznajemo od Ivane Katavić Milardović, iz Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj, tijekom 2015. godine financirala je izradu projektne dokumentacije za izvođenje radova na rekonstrukciji atletske staze na igralištu triju đakovačkih srednjih škola, a u proračunu za ovu godinu predviđena su sredstva za izvođenje radova.
  “Sukladno planiranim sredstvima pokrenut je postupak javne nabave koji je u tijeku i očekujemo tijekom rujna da ćemo znati ime izvoditelja radova, a očekujemo da će radovi na rekonstrukciji atletske staze završiti do kraja prosinca ove godine”, najavljuje Katavić Milardović.
  Podsjetimo, još ranije je bio raspisan jedan natječaj koji je poništen pa je početak radova prolongiran.
  “Upravo iz činjenice što je projekt izrađen prošle godine, a u međuvremenu je došlo do povećanja cijene građevinskog materijala potrebnog za rekonstrukciju atletske staze, morali smo poništiti prvi natječaj jer su ponude bile veće od planiranih sredstava. U međuvremenu je Županija dodatno povećala ovu poziciju i sada se konkretno radi o 624 tisuće kuna za izvođenje radova i 20 tisuća kuna je osigurano za stručni nadzor i zbog toga je ponovljen postupak nabave i očekujemo da ćemo ipak u planiranom roku, odnosno do kraja godine završiti samu investiciju”, najavljuje Ivana Katavić Milardović, u.z. pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog