Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • ‘Ne znan za se’ – novi Grašin singl

  Jedan od najtraženijih i najpopularnijih glazbenika Petar Grašo predstavlja novi singl “Ne znan za se”. Nakon iznimno uspješne ljetne turneje koja je započela spektakularnim koncertom u Areni Pula, Grašo je objavio novu pjesmu koja će obilježiti jesen.Autori novog hita “Ne znan za se” su najuspješniji glazbeni par u regiji – Vjekoslava i Tonči Huljić, dok je mastering pjesme radio dobitnik dva latino Grammyja – Andres Mayo.
  Tvorci aktualnih Grašinih pjesama “Uvik isti”, “Moje zlato”, “Srce za vodiča”, Vjekoslava i Tonči Huljić, sa zadovoljstvom su prihvatili zadatak pisanja još jedne Grašine nove pjesme, ujedno i naslovne pjesme nove RTL-ove serije “Prava žena”. Zbog nje se Grašo ponovno našao na setu jedne serije jer je novi spot snimljen u studiju Jadran filma u kojem se snima spomenuta serija. Inače, Grašo je svoj “glumački debi” imao u prvoj hrvatskoj sapunici “Villa Maria” s velikim hitom “Šta ti je svit”.
  “Zasigurno je prekrasno biti glumac, i primamljivo izgleda sve ono što sam vidio na setu serije ‘Prava žena’, no ja se radije držim klavira jer mi to ipak najbolje ide. Tako je bilo i na samom setu snimanja spota. ‘Ne znan za se’ ima jednu snagu i ljepotu mediteranske pjesme, te se nadam da će i ovaj put naći put do ljudi i u njihovim srcima i životima ostati dugo vremena. Kao i sve moje pjesme rađena je s posebnom ljubavi i pažnjom, a vjerujem da to publika uvijek prepozna”, rekao je o novoj pjesmi Petar Grašo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog