Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Idejno rješenje zatvorenog bazena do kraja godine

  “Zaključenjem uspješne kupališne sezone na Gradskim bazenima Grad Đakovo kreće u još jedan kapitalni projekt za Đakovo, ali i Slavoniju – izgradnju zatvorenih bazena neposredno uz postojeći bazenski kompleks”, navodi se u priopćenju u kojem predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo ističe da je u tijeku analiza parcele i izrada projektnog zadatka, dok će idejno rješenje, kako se najavljuje, biti dovršeno već do kraja ove godine.
  Taj objekt, kako se pojašnjava u priopćenju, sadržavao bi “olimpijski bazen, hidromasažne i kupališne sadržaje za djecu s toboganom, gljivom i vodenim valovima, garderobu, sanitarni čvor i tuševe, ugostiteljski objekt s prostranom terasom, wellness, spa i fitness program, kao i brojne druge sadržaje”. Navodi se također da taj multifunkcionalni prostor mora imati i prihvatljive troškove održavanja, što se namjerava postići njegovom visokom energetskom učinkovitošću, što će također biti uvjet investitora Grada i Univerzala, a predlaže se korištenje solarne energije.
  Početkom 2017. idejno će rješenje zatvorenog bazena na javnu raspravu, kako bi prijedloge o planiranom objektu dali sugrađani i predstavnici sportskih klubova, koji će, uz škole, koristiti bazenske sadržaje cijele godine. Za ovu će se investiciju tražiti sredstva europskih fondova, ali i Ministarstva regionalnog razvoja, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja te Ministarstva turizma, a nije isključen ni model javno-privatnog partnerstva u dijelu pratećih sadržaja, navodi se u priopćenju.

  Foto:Univerzal

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog