Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Duet Bojana Jambrošića i Slovenke Nine Pušlar

  Bojan Jambrošić i mlada slovenska pjevačica Nina Pušlar ponosno predstavljaju svoj prvi duet, remake singla “Bez mene sretnija”. Osim što su snimili duet na hrvatskom jeziku, pjesma ima i svoju slovensku verziju pod nazivom “Odhajam z vetrom”.

  Pjesma se prvi put pojavila na debitantskom albumu “Bolji od ljubavi”. Bojana i Ninu povezuje iskustvo u pjevačkim talent showovima i uloge u mjuziklima, a povod za suradnju bio je ujedno i izazov za glazbenike – snimanje na hrvatskom i slovenskom jeziku.

  Iako su u početku planirali snimiti dvojeznični singl u kojem bi Nina pjevala na slovenskom, a Bojan na hrvatskom, obje verzije bile su toliko sjajne da su odlučili objaviti oba dueta istovremeno. Suradnja s Ninom Pušlar unijela je u pjesmu novu svježinu i dimenziju, a osim glazbenog talenta, Nina je pokazala koliko se dobro snalazi u pjevanju na hrvatskom jeziku. Priča govori o dvoje mladih ljudi koji odrastaju neznajući što ih čeka u životu te odlaze u neki drugi svijet.

  “Ova pjesma ima tekst koji svatko može protumačiti na svoj način pa dajem svakom pravo i na volju da si ovu pjesmu prilagodi trenutku i prisvoji srcu”, rekao je Bojan.

  Nina je svoju glazbenu karijeru započela 2006. na slovenskom glazbenom showu “Bitka talentov” na RTV Sloveniji,a do danas je izdala pet albuma. Nina je, baš poput i Bojana, glazbenu karijeru usmjerila i prema kazališnim vodama pa je tako imala glavnu ulogu u autorskom mjuziklu “Cvjetje v jeseni”.

  Pjesma je snimana u Sloveniji, a video spot u Čakovcu. Glazbu pjesme napisao je Nermin Puškar, a tekst zajedno s Rokom Terkajem.

  Za režiju je zaslužan Robert Bošković, dok je za kameru i montažu radila Tina Kadoić. Za stajling i frizure zaslužne su Blaženka Morić i Nikolina Poropat.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog