Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sebenico predstavlja pjesmu “Zaplakat ću kad ti bude teško”

  Pjesmu Gorana Topolovca “Zaplakat ću kad ti bude teško”, klapa Sebenico izvest će na festivalu Večeri dalmatinske Šansone u Šibeniku. Ljubavna balada snažnog teksta novi je singl klape Sebenico, za čiji se aranžman pobrinuo, kao i na svim dosadašnjim pjesmama, Nino Nimac, dok je editing radio Vice Dukić, a master Leo Škaro.

  Pjesma je prvotno bila namjenjena šibenskom Carrerasu Marku Škugoru koji je već surađivao s Goranom Topolovcom na pjesmi “Mižerja” koju je “Klapa s mora” pjevala na Eurosongu.

  “Marko je snimao demo za pjesmu u mom kućnom studiju i na prvu sam se zaljubio u pjesmu, a kako kasnije ona nije uvrštena na Markov album prvijenac, u dogovoru s autorom i Markom, klapa Sebenico je snimila tu pjesmu i prijavila je na Festival dalmatinske šansone” – rekao je Branimir Bubica iz Sebenica.

  Pjesma se svidjela stručnom povjerenstvu koje ju je uvrstilo na jedan od najboljih hrvatskih festivala koji će se održati 20. kolovoza u Šibeniku. Video spot za pjesmu je upravo u fazi snimanja, pod palicom Željka Petreša, a premijera se očekuje kroz 10-ak dana.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog