Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Radovi na uređenju groblja u Selcima

  Na groblju u Selcima u tijeku su radovi na uređenju infrastrukture čija vrijednost je oko 400 tisuća kuna, istaknuo je na konferenciji za novinare gradonačelnik Zoran Vinković. Naglasio je da to nije jedina investicija u tom prigradskom naselju.
  “Ovih dana konačno smo riješili i zemljište za sportsku dvoranu za koju je osiguran novac, a očekujem da će radovi, zajedno s projektiranjem i ishođenjem građevinske dozvole, krenuti još ove godine”, kazao je gradonačelnik.
  Selci groblje pressica Na selačkom groblju, kako je pojasnio Goran Soldo, predsjednik Gradskog vijeća, uređuju se glavne aleje, odnosno staze, a predviđena je i izgradnja ograde. Bit će popločeno ukupno oko tisuću četvornih metara površine zajedno s odvodnjom i rubnjacima, a uz uređenje glavnih aleja, bit će uređeno oko pola kilometra ograde oko groblja, zatim zasađeno zelenilo te postavljena komunalna oprema, klupe i koševi.
  Radove na podizanju komunalnog standarda u Selcima podržao je i Marko Brataljenović, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora, a gradonačelnik Vinković pojasnio je i zašto je stala izgradnja kanalizacije u tom prigradskom naselju.
  “Problem nije u Gradu Đakovu nego je stvar u nedostatku sredstava u Hrvatskim vodama koje su trebale osigurati 90 posto. U međuvremenu je cjelokupni projekt prebačen u europski projekt i vrlo brzo će biti nastavljeni ovi radovi”, obrazložio je gradonačelnik.
  Gradonačelnik o poplavljenim podrumima na Sjeveru
  Na upit novinara gradonačelnik je prokomentirao i ogorčene reakcije žitelja naselja Sjever čiji podrumi su plivali nakon posljednjeg nevremena.
  “To su bili iznimno nepovoljni vremenski uvjeti i niti jedan sustav odvodnje ne može prihvatiti tu količinu oborina koja je pala u pola sata, a s druge strane, građani se trebaju zapitati i pogledati svoje građevinske dozvole i jesu li mogli graditi podrume. To je pitanje i za naselje Vila kao i za Sjever”, podsjetio je gradonačelnik napomenuvši da su se te kanalizacije gradile daleko prije nego što je on postao gradonačelnik.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog