Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Program proslave 510. obljetnice Ergele Đakovo

  Državna ergela Đakovo u subotu, 3.rujna obilježava 510 godina tradicije, a tim povodom svoja će vrata otvoriti velikom broju gostiju uz cjelodnevni program namijenjen svim dobnim uzrastima, posebno najmlađima.
  Svečani mimohod sudionika manifestacije ulicama grada Đakova, centralna proslava uz konjički program u jahaonici, programi za djecu, jahanje, igre uz animatore i vožnje fijakerima, planirane su aktivnosti uz ostali atraktivni dio turističke ponude.
  Ergela otvara svoja vrata za posjetitelje u 10,00 sati, a svečani mimohod sudionika 510. obljetnice Ergele Đakovo ulicama grada počinje u 11,00 sati. Sudjelovat će stotinjak sudionika i 70 konja koji će također nastupiti i u centralnoj proslavi u programu s konjima u jahaonici. U obilježavanju jubileja sudjeluje i veliki broj konjogojskih udruga kao i gostujuće državne ergele iz Europe.
  Središnja proslava, odnosno predstava s konjima počinje u 12,00 sati u zatvorenoj jahaonici.
  Obilježavanje 510. obljetnice Državne ergele Đakovo održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva poljoprivrede i Grada Đakova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog