Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na listama u IV. izbornoj jedinici i 19 Đakovčanki i Đakovčana

  U IV. Izbornoj jedinici za naklonost birača na predstojećim prijevremenim parlamentarnim izborima, koji će se održati 11. rujna, bori se 17 lista kandidata, a na tim listama je i 19 Đakovčanki i Đakovčana.

  Najviše rangirani Đakovčanin je Robert Šimić koji je četvrti na listi Autohtone hrvatske stranke prava, a na istoj poziciji, odnosnom četvrtom mjestu Branitelsjko-domoljubne stranke je i Želimir Lukačević. Na listi te stranke ujedno je i najviše kandidiranih Đakovčana pa je tako Maja Lukić na sedmoj poziciji, Mladen Iličić je deveti, Luka Budić deseti, a Josip Molnar 11.
  U gornjem dijelu SDP-ove liste je Damir Tomić koji je peti, a na toj listi, na sedmoj poziciji, je i Sanja Bježančević.
  Šesto mjesto na Orahovoj listi izborio je Vedran Salamon, a na 10. mjestu iste liste je i Đakovčanka Jasminka Maričić.
  Sedma pozicija liste Demokratskog saveza nacionalne obnove pripala je Slavku Raiću, a na istoj listi na osmom mjestu je Manulea Kardinal.
  Sedmi je i Robert Majstorović na listi Mosta, kao i Dražen Rajher na listi Laburista, a isto mjesto pripalo je i Miri Raspudiću na listi Stranke umirovljenika.
  Maja Žulj je na devetom mjestu liste Bandićeve Stranke rada i solidarnosti, a ta pozicija pripala je i Zoranu Vinkoviću na HDSSB-ovoj listi.
  Jedini Đakovčanin na HDZ-ovoj listi je Marin Mandarić na 11. mjestu, dok je 13. pozicija HSP-ove liste pripala Tomislavu Vukadinu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog