Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Miss Đakova i Đakovštine je Diana Bilušić, a Mister Filip Buconjić

  Sinoć je pred nekoliko tisuća posjetitelja na Gradskom bazenu održan Izbor Miss i Mistera Đakova i Đakovštine. Nova Miss postala je osamnaestogodišnja Diana Bilušić iz Županje – maturantica Obrtničko-industrijske škole u Županji, smjer modni tehničar, a za Mistera je izabran devetnaestogodišnji Filip Buconjić iz Đakova, koji se, kako je rekao, bavi tapeciranjem automobila i fitnesom u slobodno vrijeme. Za miss fotogeničnosti proglašena je Elizabeth Benčić, a za mistera fotogeničnosti Stjepan Asić, mjesto druge pratilje zauzela je Sara Ivaštvinović, dok je prvom pratiljom proglašena Mirjana Knežević. Drugi pratitelj Mistera Đakovštine je Marko Rosandić, a prvim je proglašen Josip Štenc.
  „Osjećaj je predivan, tresem se od sreće, ne znam kako uopće pričam. Dojmovi su predivni, cijela ekipa je super, cure, ma sve. Definitivno ću ići na svako natjecanje na koje budem mogla. Nije mi ovo prvo natjecanje, na Pagu sam bila druga pratilja. Inače, idem još u školu, vozačku dozvolu nemam, ali ću definitivno položiti“ – rekla je nova Miss Đakova i Đakovštine Diana Bilušić, koja je na šestomjesečno korištenje dobila automobil marke Kia. Ni Đakovčanin Filip Buconjić nije krio zadovoljstvo što je laskava titula Mistera pripala baš njemu: „Iskreno, ovo mi je prvi puta da sam ovako negdje, odlično je, organizacija je vrhunska, upoznao sam puno ljudi i bilo mi je odlično. U početku sam bio dosta ukočen, prvi izlazak je bio najteži, kasnije je sve išlo jednostavno. Konkurencija nije bila velika, ali sam bio iznenađen“ – u jednom dahu je rekao Buconjić.

  Cijeli događaj glazbeno je upotpunila Splićanka Lidija Bačića, a, zanimljivo, i na ovom izboru najljepših, kandidatkinje i kandidati su odgovarali na pitanja ocjenjivačkog suda. Najveći pljesak dobila je kandidatkinja koja je na pitanje gradonačelnika Vinkovića „s obzirom na to da nam se bliže parlamentarni izbori, što bi promijenila u Hrvatskoj?“ odgovorila kratko i jasno: „Sve!“.

  Inače, ocjenjivački sud činili su predstavnici sponzora i organizatora: Dubravko Knežević, Jasminka Kovačić, Mile Kaselj – direktor Univerzala, Ivica Kocur – predstavnik Kie Hrvatska, Marija Burek – direktorica Turističke zajednice Grada Đakova, Goran Soldo – predsjednik Gradskog vijeća Grada Đakova, Marinela Matošević – prošlogodišnja Miss te gradonačelnik Đakova Zoran Vinković.
  Na natjecanju je sudjelovalo 11 djevojaka i četiri mladića. Dodajmo i to da su se pobjednici spustili niz, još uvijek novi, veliki đakovački tobogan te da video “spusta” možete pogledati na FB stranici Radio Đakova.

  pobjednici miss i mister

  miss i mister

  miss i mister svi

  miss i mister publika

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog