Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Marko Škugor pobijedio na Večerima dalmatinske šansone

  Najbolji hrvatski mladi tenor briljirao je u subotu na Večerima dalmatinske šansone i sa pjesmom ‘Samo ti si’ Dušana Šarca i Frane Bilića, osvojio publiku koja ga je nagradila prvom, a stručni žiri trećom nagradom.
  Marko je od početka vjerovao u pjesmu na kojoj je radio s izvrsnim timom autora i jednim od najboljih producenata Remijem Kazinotijem, a ovom pobjedom spektakularno je završio svoje ljeto iz snova!
  Gotovo nije bilo dana kada Marko nije nastupao tijekom zadnja tri mjeseca i to uvijek pred prepunim gledalištem te je u kratkom roku potvrdio što su mnogi slutili od samog početka njegove karijere – da je Marko Škugor vrhunski pjevač od kojeg nas još puno toga lijepog čeka. Prošle godine je Marko na Šansoni nastupio sa pjesmom ‘Oće duša vanka tila’ s kojom je osvojio drugu nagradu publike i nagradu za najbolji tekst.
  Marko, kojeg mnogi nazivaju hrvatskim Joseom Carrerasom, je ove godine izdao album prvijenac ‘Dalmatinska vilo’ koji se po izlasku nije skidao sa službene liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, a za jesen je najavio izvrstan duet sa velikom domaćom zvijezdom kojem se posebno veseli!
  Na šansoni se nastupom istakla i uvijek izvrsna klapa Cambi (K. Kambelovac) koja je predstavila pjesmu ‘Noćas viruj zvizdama’ te klapa Iskon sa pjesmom ‘Zrna njene jubavi’. Vokalno je briljirao Zadranin Ivan Županović sa pjesmom ‘Poljubi me pred ljudima’, dok je klapa Sebenico predstavila snažnu ljubavnu baladu ‘Zaplakat ću kad ti bude teško’ za koju su prije par dana objavili i romantični spot.

  Poslušajte pjesmu na ovom linku:

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog