Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 4. “Đakovo, srce Slavonije”: Prva nagrada Đakovčankama

  I sinoćnji veliki broj posjetitelja u Strossmayerovom parku pokazao je da je Đakovo tamburaško srce Slavonije. Četvrta po redu manifestacija, čiji organizatori su Grad, Turistička zajednica, Radio Đakovo i Panonica, privukla je ljubitelje tamburaške glazbe ne samo iz Đakova i Đakovštine, nego i okolnih mjesta, a za dobro raspoloženje pobrinuli su se brojni izvođači, odnosno najpoznatiji slavonski tamburaški sastavi. Posjetitelji su zadovoljni ovim događajem:

  I ove godine dodijeljene su nagrade najslušanijim izvođačima u programu Radio Đakova. Treću nagradu osvojile su Bećarine, drugu Slavonski vez, a prvu nagradu zaslužile su Đakovčanke:

  Posebnu nagradu, za pjesmu „Mi čuvamo naše običaje“, dobili su tamburaši Slavonskih Dukata, a evo što je rekao vođa tog tamburaškog sastava – Ivica Grujo Ićo:

  Podsjetimo, u programu su nastupili: Slavonski dukati, Prijatelji, Slavonska duša, Kadenca, Bećarine, Slavonia band, Sanja Hajduković, Lucky band, Dike, Dyaco, Slavonske lole, Inat slavonski, Strossmayer, Slavonski vez, Royal, Đakovčanke i Matea Matković.

  A evo i još reakcija posjetitelja:

  djakovcanke primaju nagradu

  djakovo srce slavonije publika

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog