Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Otvorenje 7. A.R.L.A. festivala

  U organizaciji Udruge za mlade Đakovo već sedmu godinu održava se A.R.L.A. festival mladih. Otvorenje festivala je sutra (nedjelja, 10.07.2016.) u 18:00 sati na igralištu OŠ Vladimira Nazora.

  “Festival traje svega tri dana. U nedjelju, na otvorenju, možemo očekivati igranje igara. Dakle, bit će neki stari sportovi, igre koje su igrali naši stari – nosit ćemo jaje u žlici, bacat ćemo bale sjena, skakati u vrećama, povlačiti uže. Bit će tu i pokoja lopta pa će se zaigrati i basket, nogomet. Pozvani su svi, od djece do srednjoškolaca pa i onih starijih” – rekla je Maja Hrastović, članica Udruge za mlade Đakovo.

  U utorak (12.07.2016) će se u Rock Baru Fontana održati večer stvaralaštva u sklopu koje će svoja djela pokazati đakovački pjesnici amateri, ali i autori iz Osijeka, Zagreba, Slavonskog Broda i Vrpolja. U glazbenom dijelu programa sudjelovat će Joco, Kermy & Župa i Maratonci. U srijedu, posljednjeg dana festivala, na ljetnoj pozornici u Strossmayerovom parku održat će se koncert. “Nastupat će 5 bandova – sinjski M.O.R.T., riječki One Piece Puzzle, zagrebački The Yellow Buzz, osječki Indigoscience te đakovački No Hurry Brigade. Zanimljivo, No Hurry Brigade ove godine slavi svoju desetu godišnjicu postojanja” – istaknula je Maja za Radio Đakovo.
  Ulaz na sve sadržaje A.R.L.A. festivala je besplatan.
  O A.R.L.A. festivalu više u programu Radio Đakova početkom idućega tjedna.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog