Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Koncertom u Strossmayerovom parku završava 7. ARLA festival

  Nakon sinoćnje večeri stvaralaštva, danas se nastavlja, ali i završava 7. ARLA festival mladih. Od 19:00 sati u Strossmayerovom parku nastupit će pet bendova, koje su članovi đakovačke Udruge za mlade opisali na svojoj Facebook stranici:

  – M.O.R.T. (SINJ)
  M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk – blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji kroz bezumno životarenje još od jeseni 2003. godine. Krajem 2012. godine sretno se spotiču o bubnjara Milu i snimaju prvi puni demo album ˝Vrhunsko dno˝, koji je objavljen u ljeto 2013. Otada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori; što samostalne, što na festivalima od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjoj Luci, pobjeda na Rock Off-u, finale HR demo kluba 2012. i treće mjesto na WHF-u 2013. U srpnju 2014. godine izlazi album ˝Odjel za žešće˝ koji je pobrao odlične kritike i epitet „albuma godine“ na svim glazbenim portalima. 2015. godine bend je nominiran za nagradu PORIN u kategoriji novi izvođač. Osim svega navedenog M.O.R.T. bjesomučno živi na turnejama.
  Albumi: Vrhunsko Dno, Odjel Za Žešće, Tužna Kocka
  http://mort-bend.com/

  – One Piece Puzzle (RI)
  Glazbeno-interventni sastav.
  Albumi: 13 Zlatnih Hitova, Obiteljska simfonija
  Record label: Menart/Dop Records

  https://onepiecepuzzle.bandcamp.com/

  – The Yellow Buzz (ZG)
  Traditional Garage, Blues rock

  – Indigoscience (OS)
  Indigoscience je post rock bend iz Osijeka, koji je započeo kao individualni projekt, da bi izrastao u bend. Bend u kojem svaki od četvorice članova unesi nešto svoje osobno i svaka pjesma je priča za sebe. Budite svjedoci novog iskustva, iskusite nove glazbene poglede, osjetite Indigoscience.
  http://indigoscience.com.hr/

  – No Hurry Brigade (DJ)
  Bend nastaje 2006. u Đakovu (HR) pod imenom Hold Your Horses. Pokretačka snaga benda je Bruno Markulić – neumorni tekstopisac i skladatelj, koji je rame uz rame s bratom Nevenom i osnivač grupe. Posljednji od trojice je basist Hrvoje Punda, često zadužen za tehničke i grafičke detalje. Hold Your Horses sviraju kao trojka gotovo četiri godine.
  2010. godine bendu se priključuje ovisnik o bluesu, gitarist Rene Kordić koji je svojim solo dionicama obojio glazbu grupe u neke druge boje. Bend ima brojne studijske i live demo uratke, te nastupe na demo festivalima (npr. HR Demo Klub i sl.), i festivalima (npr. UFO Osijek), te kao predgrupa afirmiranim bendovima.
  Vjerojatno najveći uspjeh benda je pobjeda na natječaju za film „Move On“ (2013.) s pjesmom „It’s For Real“ u konkurenciji „Moja Pjesma“. Film je projekt T-Coma i Danskog redatelja Asgera Letha, a u njemu, kao i na natječaju je sudjelovalo jedanaest europskih zemalja. Konačno, 2014. godine dolazi do promjene imena u No Hurry Brigade, zbog poplave bendova pod imenom Hold Your Horses. 2015. pa do danas – bend stvara nove materijale i aktivno nastupa na raznim festivalima (HGF, RockOff, UFO…), klubovima i sl…
  http://nohurrybrigade.bandcamp.com/

  Ulaz na večerašnji koncert je besplatan.
  Generalni sponzor: Grad Đakovo i gradonačelnik Zoran Vinković, Udruga za mlade Đakovo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog