Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Izbor Miss i Mistera Đakovštine 20. kolovoza na gradskom bazenu

  Grad Đakovo, Univerzal i Foto Mella i ove godine organiziraju Izbor Miss i Mistera Đakovštine. Najavili su to na današnjoj konferenciji za novinare predstavnici organizatora. Izbor će se održati na gradskom bazenu 20. kolovoza, uz atraktivan program za koji će posebno biti postavljena pozornica na vodi, a u kojemu će, osim djevojaka i momaka koji će se natjecati za titulu najljepše(g), u zabavnom dijelu nastupiti popularna pjevačica Lidija Bačić. Nakon Đakovačkih vezova, najatraktivnija je to priredba koja se održava u sklopu Đakovačkog ljeta, izjavio je gradonačelnik Zoran Vinković.
  press2
  Prošlogodišnji izbor pratilo je oko 4000 posjetitelja, što jasno pokazuje da Grad i ljeti, nakon Đakovačkih vezova, živi punim plućima i može ponuditi manifestaciju koja upotpunjuje đakovački i kontinentalni turizam uopće, rekao je Goran Soldo, predsjednik Gradskog vijeća.Napomenuo je da tu atraktivnu priredbu ove godine dočekuju i potpuno novi sadržaji na gradskom bazenu.
  Za Izbor Miss i Mistera Đakovštine cijena ulaznica bit će 10 kuna u pretprodaji, a 20 kuna na dan izbora. Za pobjednike su osigurane vrijedne nagrade, a izabrana miss na korištenje će dobiti automobil, najavili su organizatori. Zlatko Mesić pozvao je sve djevojke i mladiće iz Slavonije u dobi od 15 do 25 godina da se prijave Foto studiju Mella, na telefon broj 098 343 278, ili na mele.zlatko@gmail.com
  press6

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog