Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dječje ljeto u Centru Amadea

  “Đakovački vezovi su prošli. Mnoga djeca i roditelji su otputovali na more ili na selo, a što je s djecom koja su ostala doma?”
  Samostan Milosrdnih sestara sv. Križa i župa Svih Svetih, kako doznajemo od sestre Meri Gotovac, uz pomoć mladih animatora i ove godine upravo za njih organiziraju “Dječje ljeto” od 10. do 17. srpnja u dvorištu i na ljetnoj pozornici Centra Amadea.
  Prijave za „Dječje ljeto“ traju sve do subote 9. srpnja, ističe sestra Meri Gotovac koja poziva roditelje da prijave svoje dijete koje će, kako navodi, imati priliku kroz igru, glazbu, ples, ritmiku, sport i razne druge radionice nešto naučiti i kvalitetno ispuniti svoje slobodno vrijeme.
  Sva djeca koja žele tjedan dana provesti u igri, zajedništvu, radosti, plesu, pjesmi i sportu trebaju se prijaviti u Župnom uredu ili porukom na mobitel 091 72-72 401 (s. Meri).
  Otvaranje „Dječjeg ljeta“ bit će u nedjelju 10. srpnja u 20.00 sati na ljetnoj pozornici Centra Amadea. Mladi animatori pripremaju veseli program, na koji pozivaju djecu, roditelje i sve zainteresirane.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog