Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković najavio petu kandidaturu

  I ove godine veliko je zanimanje za javne radove, izjavio je gradonačelnik Zoran Vinković, gostujući u današnjoj emisiji “Izravno” uoči Dana Grada.
  “Grad Đakovo je prijavio 200 osoba za javne radove za koje vjerujem da će Hrvatski zavod za zapošljavanje odobriti tu kvotu, a do sada se prijavilo oko 250 nezaposlenih Đakovčana. Natječaj je produžen za još tjedan dana i zatvara se u peta pa pozivam sve zainteresirane da se jave. Tu nema nikakvih veza, jednostavno, onaj tko je bio duže na birou ima više šanse da dobije taj posao”, pojasnio je gradonačelnik
  Govoreći o aktualnoj političkoj situaciji Vinković je najavio da će se ponovo kandidirati za funkciju gradonačelnika na sljedećim lokalnim izborima.
  “Samo nevjerni su mogli sumnjati da se ja neću kandidirati… Normalno da ću se opet kandidirati i pobijediti ponovno zahvaljujući građanima i to je jedini moj odgovor”, kratko je prokomentirao nazvavši protukandidate “mađioničarima koji se pojavljuju svake četiri godine nudeći građanima neke stvari, a građani prepoznaju kvalitet”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog