Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Oko 900 mladih na Jubilejskom hodočašću

  Oko 900 mladih iz svih krajeva Đakovačko-osječke nadbiskupije okupilo se u subotu, uoči Duhova, na Jubilejskom nadbiskupijskom hodočašću mladih kojim je ujedno otvorena Nadbiskupijska godina mladih u pripravi za nacionalni Susret hrvatske katoličke mladež koji će se održati 29. i 30 travnja 2017. godine u Vukovaru, a čiji domaćin je Đakovačko-osječka nadbiskupija.
  Mlade je na glavnom ulazu u katedralu pozdravio đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić poručivši im da ih “danas prima ova katedrala i želi na poseban način zaštititi jer je u njezinu središtu Isus Krist, naš otkupitelj i spasitelj, on koji je nada naša”.
  Nakon molitve, mlade su u katedralu povela dvojica mladića koji su nosili veliki drveni križ.
  “Molimo da snaga vjere u nama trajno raste, da se u svakom od nas obnovi krsna milost, da u svijetu u kojemu živimo mognemo biti milosrdni kao Otac, odnosno svjedoci i nasljedovatelji Kristove ljubavi”, kazao je uoči svečanog ulaska u katedralu đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić koji je predvodio misno slavlje, a nakon toga program je nastavljen u Gradskoj-nastavno sportskoj dvorani.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog