Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • OBŽ i Grad ulažu u sportsku infrastrukturu

  Osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić i gradonačelnik Zoran Vinković obišli su danas objekte sportske infrastrukture financirane zajedničkim sredstvima.
  Konferenciju za novinare održali su na novo obnovljenom rukometnom igralištu na Hrvatskom sokolu gdje se nalazi i novouređeni fitnes na otvorenom. Osim tih investicija, zajedničkim sredstvima obnovljeno je i igralište OŠ biskupa Ćolnića, a županija je sudjelovala i u obnovi tribna HNK Đakovo.
  U pripremi je i uređenje srednjoškolskog igrališta gdje će biti postavljena tartan atletska staza i asfaltirana igrališta, te postavljena pripadajuća rasvjeta, najavio je gradonačelnik ističući da je vrijednost tih radova 1,5 milijuna kuna.
  Upravo za atletsku stazu OBŽ rezervirala je pola milijuna kuna, kazao je župan Šišljagić najavivši da je u planu i izgradnja male dvorane na Sjeveru i dogradnja Nazorove škole za potrebe djece s teškoćama u razvoju.
  sisljagic vinkovic soldo NK Jedinstvo Župan Šišljagić i gradonačelnik Vinković obišli su i stadion HNK Đakovo Croatie, odnosno bivšeg Jedinstva, u čiju obnovu je uloženo oko pola milijuna kuna u obnovu krovišta na glavnoj tribini, zatim za obnovu glavne i pomoćne tribine tako da sada ima 1.100 sjedećih mjesta. Tijekom prvenstvene ljetne stanke radovi će se nastaviti na uređenju prostorija, odnosno svlačionica ispod glavne tribina, najavio je gradonačelnik.
  Vrijednost tih radova je oko 300 tisuća kuna, a svim tim investicijama u sportske objekte stvaraju se, kako je rekao gradonačelnik uvjeti da se što više djece bavi sportom dodajući da ih je dosad oko pet stotina obuhvaćeno radom na ova dva stadiona.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog