Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Laura osvojila dvostruku titulu

  LAURA S PEHAROMLaura Mašić juniorska je prvakinja Hrvatske u tenisu do 16 godina. U završnom meču Laura je bila bolja od Ive Zelić 6:3; 5:7 i 6:1. U zaista napetom i kvalitetnom meču, koji je zbog kiše bio više puta prekidan, Laura je nadigrala Ivu koja je do ovog prvenstva  zabilježila čak 3 pobjede nad našom tenisačicom.
  U paru s Oleksandrom Olynykovom (Pro 2000 Poreč) Laura je osvojila i završnicu parova. Par Lana Šipek/Sara Zalukar (obje Zagi Zagreb) bez borbe predao je meč.
  muski finalistiU muškoj konkurenciji Admir Kalender (Zagi Zagreb) u završnici je pobijedio Janka Mlinara (iTeam Zagreb) 6/1 6/3, a u parovima su Roko Horvat i Antun Katanec (oba Topspin Zagreb) pobijedili Tina Dizdarevića i Milu Matića (oba Zagi Zagreb) 6/2 6/3.
  Predsjednik Teniskog kluba Đakovo Mišio Mesić zadovoljan je ishodom, ali i ukupnom organizacijom turnira.
  “Definitivno, Teniski klub Đakovo pokazao je da je u stanju organizirati natjecanja najvišeg ranga, svi su bili zadovoljni organizacijom i prijemom, tako da je to jedna lijepa priča za Grada, a posebno smo zadovoljni što je Laura ostvarila dvostruku titulu”, izjavio je za naš radio predsjednik TK Mišo Mesić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog