Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Završeno državno natjecanje u preradi i obradi drva

  Prigodnom svečanošću u holu Škole završeno je 16. Državno natjecanje i smotra radova učenika u obrazovnom podsektoru prerada i obrada drva, kojem je domaćin bila Srednja strukovna škola Antuna Horvata iz Đakova. Na svečanosti su uručene zahvalnice za 51 učenika sudionika i njihove mentore, a potom su proglašeni najbolji. Prvo mjesto u konkurenciji stolara osvojio je Marko Kozina iz Drvodjelske škole Zagreb, drugo mjesto Mateo Pršlja iz Obrtničke škole Požega, a treće Mihael Borović iz Srednje strukovne škole Varaždin. Đakovčanin Marjan Abdić je osvojio jedanaesto mjesto, a Marin Vardić devetnaesto mjesto.

  U konkurenciji drvodjeljskih tehničara – dizajnera prvi je Mihael Kirić iz Srednje strukovne škole Varaždin, drugi je Mario Kučinić iz Drvodjeljske škola Zagreb, a treća je jedina učenica na natjecanju – Katarina Andrijanić iz Drvodjeljske tehničke škole Vinkovci.

  Nagrade, medalje i priznanja uručili su predstavnica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih Irena Ištvanić, ravnatelj Mirko Ćurić, predstavnik Školskog odbora Srednje strukovne škole Antuna Horvata Šimo Barišić, te predstavnici pokrovitelja koji su osigurali nagrade najboljima, vlasnik đakovačke Ancona grupe Markica Stanušić, predsjednik Udruženja obrtnika Đakovo Antun Hostić i predstavnik Županijske obrtničke komore Željko Belajdžić.
  Na koncu se Irena Ištvanić zahvalila domaćinima na odlično organiziranom natjecanju u ime svih sudionika, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
  Svi radovi koje su učenici proizveli tijekom natjecanja ili prikazali na smotri, bit će predstavljeni na Ambijenti 2016.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog