Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Vis i Đakovo povezuju modru i zelenu Hrvatsku”

  U posjet Gradu Đakovu danas su stigli predstavnici HVIDR-e gradova Visa i Komiže, te gradonačelnik Visa Ivo Radica sa suradnicima.
  Uzvratni je to posjet nakon prošlogodišnjeg gostovanja Đakovčana na Visu kada su se tamo predstavili članovi đakovačke HVIDR-e, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, KUD Tena i Bećarine.
  Vis - svi Svoje domaćine Višani su na prijemu kod gradonačelnika Zorana Vinkovića pozdravili pjesmom ženske klape “Gusarice”
  Suradnja s Đakovom početak je stvarnog povezivanja “modre i zelene Hrvatske”, rekao je viški gradonačelnik Ivo Radica.
  Vis darovi skola “Ovo može biti i primjer na nacionalnoj razini onoga o čemu se deklarativno već duži niz godina govori i priča o povezivanju modre i zelene Hrvatske, iako politika dosad nije tu polučila neke rezultate, nego da mi jedinice lokalne samouprave moramo ostvarivati kontakte. Ovo može biti početak jedne ozbiljnije suradnje na svim područjima, od prijateljske do gospodarske “, izjavio je gradonačelnik Visa.
  I đakovački gradonačelnik očekuje nastavak šire suradnje, od kulturne, sportske do gospodarske.
  “Slavonija i Dalmacija moraju biti povezane i ovakvim prijateljstvima, ali definitivno i gospodarskim odnosima jer treba doista povezati tu zelenu i plavu Hrvatsku na način da za vrijeme turističke sezone u Dalmaciji strani i domaći turisti jedu i slavonsku hranu i da to bude motor i pokretač gospodarskog života u Hrvatskoj”, dodao je gradonačelnik Vinković.
  Vis Gusarice Nakon prijema u Gradskoj vijećnici i obilaska grada, posjeta Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji, gosti s Visa sutra će na Gastro festu 8. Dana vina, turizma i cikloturizma Osječko-baranjske županije na korzu predstaviti svoju gastro ponudu koju će građani moći besplatno kušati.
  Isto tako, Višani će sudjelovati i na manifestaciji “U Budrovci, na Nedilju Bilu”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog