Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vezovski amfiteatar sa šahovnicom

  Do 50. jubilarnih Đakovačkih vezova, koji će se održati od 4. lipnja do 3. srpnja, bit će završeni radovi na obnovi gledališta ljetne pozornice u Strossmayerovu parku, najavili su na još jednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Zoran Vinković i predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo.
  Uz pripreme za program, radi se, kako je rekao gradonačelnik Vinković, i na osiguranju što boljih tehničkih, odnosno infrastrukturnih uvjeta za jubilarne Vezove.
  amfiteatar “U ovome trenutku radi se na uređenju amfiteatra čija vrijednost je 500.000 kuna, izvođač radova je MI Blok, odabran putem javnog natječaja, a ono što će predstavljati posebnu draž amfiteatra je hrvatska šahovnica od novog popločenja, odnosno betonske galanterije i na taj način će Vezovi i potvrditi taj identitet očuvanja svjetionika hrvatstva”, kazao je gradonačelnik Vinković.
  Dosad je u park uloženo oko 2 milijuna kuna, pojasnio je Soldo najavivši da se radi i na dokumentaciji za rasvjetu koja međutim, kako je rekao, neće biti gotova do Vezova. Uredit će se i prostor ispod pozornice gdje će biti garderobe i sanitarni čvorovi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog