Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tvrtka Hemco šije odore za HV

  Među 27 hrvatskih tvrtki koje su s Ministarstvom obrane potpisale ugovor o nabavi vojne opreme za potrebe opremanja Oružanih snaga RH je i nekoliko slavonskih, a jedna od njih je i đakovački Hemco. Ta tvrtka, kako ističe direktor Slobodan Mihalj, trenutno zapošljava 166 radnika, a u ovaj posao je ušla putem javnog natječaja.
  “Bio je javni natječaj na kojem smo dobili posao, a to nam znači jednu sigurnost i razvoj jer kad radimo za ministarstva onda razvijamo naše proizvode pa možemo ići i vani, na vanjska tržišta. To nam znači jako puno, jer bez razvoja ne možemo naprijed”, kaže direktor Mihalj
  Vrijednost ugovora je milijun i pol kuna, a ta se tvrtka specijalizirala za vojnu odoru, odnosno šiju košulje i hlače koje kvalitetom odgovaraju Nato standardima.
  “To je i bio uvjet da se možemo javiti na natječaj, a daljnji su nam planovi razvijati još proizvode i probati ići na vanjska tržišta”, pojašnjava direktor Mihalj ističući da je njegova tvrtka prošle godine imala 30 posto izvoza, a rade za Sloveniju, Mađarsku, Slovačku, Rumunjsku, Srbiju…”.
  Đakovačka tvrtke Hemco , djeluje od 1992. godine, počela je s jednim radnikom, a danas ima 166 zaposlenih i oko 150 u kooperantima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog