Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Razmjena mladih o ljudskim pravima

  U Đakovu je od 11. do 18. travnja održana razmjena mladih pod nazivom “Ljudska prava – temelji Europe” u organizaciji udruge C:E:T platforma čiji predsjednik je Tomislav Bogdan.
  Projekt je, kako se navodi u priopćenju predsjednika Tomislava Bogdana, financiran sredstvima Europske unije u sklopu Erasmus+ programa, a od strane Nacionalne agencije za mobilnost i programe Europske unije. Na projektu je sudjelovalo 42 mladih od 16-25 godina iz Hrvatske, Bugarske, Italije, Makedonije, Litve, Češke I Grčke.
  Kroz diskusije, debate, radionice, prezentacije, razmjenu iskustava i sastanke s borcima za ljudska prava mladi su upoznati s ljudskim pravima koja pripadaju svakom ljudskom biću i važnosti zaštite istih, navodi u priopćenju predsjednik C E T platforme Tomislav Bogdan.
  Kroz više radionica mladi su predstavili situaciju s ljudskim pravima u zemlji iz koje dolaze, kroz kreativne metode prezentirali kako oni vide zaštitu ljudskih prava te kako bi se zaštita ljudskih prava mogla podići na višu razinu.
  Također, mladi su kroz interukulturalne večeri učili o drugim kulturama i običajima te na zanimljiv način saznali više detalja o zemljama koje su sudjelovale u razmjeni.
  C:E:T platforma je udruga osnovana u Đakovu prije 3 godine te je do sada organizirala cijeli niz projekata koji su financirani sredstvima Europske unije u sklopu Erasmus+ programa.
  Početkom svibnja C:E:T platforma najavljuje otvaranje ureda za mlade u Đakovu kako bi mogli organizirati više lokalnih aktivnosti, predsjednik Tomislav Bogdan očekuje da će I ostale institucije prepoznati rad Udruge te pomoći u realizaciji lokalnih projekata za mlade.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog