Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Natjecanje budućih stolara i drvodjelskih dizajnera

  Stotinjak sudionika, odnosno pedeset učenika iz cijele Hrvatske, budućih stolara i drvodjelskih tehničara i dizajnera, njihovih profesora i mentora te drugih sudionika okupilo se u Đakovu na dvodnevnom XVI. Državnom natjecanju i smotri radova učenika u obrazovnom podsektoru prerada i obrada drva čiji organizator je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Agencija za strukovno obrazovanje, a domaćin Srednja strukovna škola Antuna Horvata.
  Stolari otvorenje Uz ravnatelja Mirka Ćurića, sudionike je pozdravila i Irena Ištvanić iz Agencije za strukovno obrazovanje koja je istaknula da natjecanje ima nekoliko ciljeva među kojima je i poticanje učenika na kreativnost i inovativnost, ali i predstavljanje potencijalnim poslodavcima.
  U Agenciji za strukovno obrazovanje iz godine u godinu bilježe sve slabiji interes za ta zanimanja, iako ih je na tržištu rada nema dovoljno.
  Sudionike natjecanja pozdravili su i Ivica Završki, predstavnik Osječko-baranjske županije, a natjecanje je otvorio gradonačelnik Zoran Vinković zaželjevši učenicima da što prije nađu radno mjesto nakon završetka školovanja.
  Završni dio natjecanja i smotre, te proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i priznanja održat će se sutra u Srednjoj strukovnoj školi u 15 sati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog